40 jaar guilty pleasures: 80’s, 90’s, 00’, 10’s

In één middag word je meegenomen door alle guilty pleasures van de afgelopen 40 jaar. Alle meezingers, foute platen en ‘gouwe ouwe’ komen voorbij! Interactieve acts en grote LED schermen helpen je om los te komen en op je aller valst mee te zingen. Ook een dansje mag zeker gewaagd worden.

Diverse artiesten voor jong en oud staan geprogrammeerd om er een groot feest van te maken, want dat is waar café de Sok voor staat en het is ten slotte ook het thema: 40 jaar FEEST!

DJ Thomas 

Van het eigen huis gaat DJ Thomas de opening verzorgen. Hij staat bekend om zijn feestelijke, maar toch altijd passende platenkeuze en sterke interactie. Vanaf de eerste minuut word je meegenomen en voorbereid op een dag vol classics, guilty pleasures en natuurlijk een vleugje feest bij de Sok!

René Ulehake

Muzikant in hart en nieren. Als zanger is René onze trots van eigen Schijndelse bodem. Naast de vele singles die hij uitbracht en ontelbare optredens die hij al achter zijn naam heeft mogen schrijven, komt René bij de Sok laten zien dat hij ook met een speciaal “back to the 80’s” optreden geen enkele moeite heeft.

Later in de middag zal er ook een echte jukebox op het terras staan. Hier kan iedereen zijn of haar verzoekjes indienen die René Ulehake vervolgens zal vertolken tijdens zijn tweede optreden. Voor ieder wat wils!

Glen Aiden

Deze ras echte Schijndelse dj is al lang geen onbekende meer. Met zijn dansbare en toegankelijke muziek was hij op zo’n beetje elk evenement in en rondom Schijndel al wel te zien. Van de kleinste kroegen tot op het grote Paaspop. Om zowel de jongeren als de papa’s en de mama’s te vertegenwoordigen zal hij een uur lang speciaal in het teken draaien van guilty pleasures met hier en daar een hip jasje. Herkenbaarheid en dansbaarheid zullen zijn kernwoorden zijn tijdens de Hartemert.

Band: Déjà Vu

Een grote band compleet met blazers, drums, (bas)gitaren, toetsen en meerdere zangers zal zorgen voor een guilty pleasures meezingfestijn! Met een energieke liveshow laat Deja Vu je schaamteloos losgaan op de bekendste guilty pleasures aller tijden. Geen enkele plaat is meer veilig! Deja Vu speelt de pareltjes die jij stiekem het hardst meeschreeuwt in de auto, tijdens het koken of onder de douche. Ondersteund door songteksten op een groot led scherm zingt iedereen de nummers uit volle borst mee.

 

12:00 - 14:00

 DJ Thomas

14:00 - 14:30

 Rene Ulehake

14:30 - 15:30

 DJ Glen Aiden

15:30 - 16:15

 Déjavu

16:30- 17:15

 Déjavu