Tijdens de Hartemèrt presenteren onze jonge muzikale talenten zich op het hoofdpodium. Met de popbands van Pop&Co en in andere ensembles laten zij zien en horen wat zij in huis hebben en dat is nogal wat! Natuurlijk werken wij als muziekschool in Schijndel graag mee aan zo’n mooi evenement als de Hartemèrt. Het biedt onze muzikanten een podium en als je muziek maakt, dan hoort optreden er natuurlijk bij, dat is het mooiste dat er is.

Ben je zelf ook op zoek naar muziek- of dansles? Wil je optreden in een musical of prachtig leren tekenen? Je creatieve talent verder ontwikkelen of gewoon in je vrije tijd lekker met anderen bezig zijn met muziek, dans, musical of beeldende kunst? Jong en oud, van alle niveaus, kan bij ons terecht voor lessen, workshops, voorstellingen en presentaties.  Van popbandcoaching tot piano en trombone, van klassiek ballet tot musical en schilderen. We zijn er voor jou en je vindt ons bij jou om de hoek in Schijndel. Phoenix Cultuur is dé plek voor professioneel kunstonderwijs. Onze muzikanten, dansers, theatermakers en beeldend kunstenaars staan te trappelen om met jou aan de slag te gaan.

Weet jij al wat je gaat doen? Volg een gratis proefles! Kijk voor ons programma op www.phoenixcultuur.nl of mail voor info naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Rockband, trompet of accordeon
Bij onze muziekschool kun je terecht voor het instrument van jouw keuze. Ook de allerjongste muzikanten kunnen al samen met hun (groot)ouders muziek komen maken in de lessen Kind, Ouder & Muziek. Of start met het beste muzikale ontbijt: de DoReMi-lessen voor kinderen van groep 3 t/m 5. Je leert noten lezen en alle instrumenten kennen. Zo heb je een goede muzikale basis en kun je het instrument kiezen waarin jij je verder wil ontwikkelen. We werken ook samen met de lokale muziekvereniging en verzorgen de lessen voor hun leden. Met Pop&Co hebben we professionele bandcoaches in huis die onze popbands begeleiden van repetities tot optredens.

Babyballet, minidans of dansen op spitzen
Babyballerina’s dansen in hun tutu’s tijdens de lessen babyballet, peuters dansen hun eerste stapjes bij Minidans. Bij klassieke dans leer je alles over techniek en bewegen vanuit je gevoel en beleving. Onder begeleiding van onze professionals haal jij de danser in je naar boven. Natuurlijk sta je regelmatig op het podium om met je dansgroep op te treden.

Tekenen, schilderen of keramiek
Ben jij een Rembrandt in de dop en wil je prachtig leren tekenen? Ben je op zoek naar een gezellige groep die iedere week een ochtend samenkomt om te schilderen of te starten met keramiek olv een kunstenares? In het programma van het nieuwe cursusseizoen zit volop keuze voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Musicalster of Shakespeare
Theaterkriebels? Kruip in de huid van iemand anders. Maak ontroerende, grappige en verwonderende scènes. Onze theatermakers geven theater- en musicallessen op maat. Iedere groep maakt na een half jaar een voorstelling die op de planken komt tijdens Theaterfestival Windkracht.
 

Weet jij al wat je gaat doen? Volg een gratis proefles! Kijk voor ons programma op www.phoenixcultuur.nl of mail voor info naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken).

Maar eerst tot ziens op de Hartemèrt!

Hartelijke groet van de muzikanten, dansers, theatermakers en beeldend kunstenaars van Phoenix Cultuur.