Vanaf 13.30 uur zal de zeer vermaarde Schijndelse band Screaming Billy het marktplein vullen met onvervalste rock van weleer. Onder het genot van een lekker hapje  drankje op het marktplein komt hier de echte  Hartemèrt sfeer naar boven. Een bezoek aan de Hartemèrt is pas compleet als je deze sfeer hebt geproefd.

Screaming Billy

Screaming Billy is een classic rock coverband uit Schijndel, opgericht in december 2005. Geweldige tijdsbepalende rock nummers worden door Screaming Billy op een aanstekelijke manier gespeeld.

Ook de night stands in het City Theater waren een groot succes.

Maar niet alleen in Schijndel. Ook op festivals en evenementen is Screaming Billy te zien en te horen. Op de Nijmeegse 4-daagse is Screaming Billy een graag geziene band.
De onvergetelijke en tijdloze nummers van o.a. Creedence Clearwater Revival, Brainbox, The Animals, Deep Purple, The Doors, The Beatles, The Hollies, Neil Young en vele andere maken een optreden van Screaming Billy compleet.

De indringende elektrisch gitaren, aangevuld met een stevige ritme sectie, begeleiding van akoestisch gitaar en het typische Hammondorgel, worden samen met de eigenzinnige frontman tot een geheel gemaakt.

Een optreden van Screaming Billy is een tijd van herkenning en deja-vu momenten.

Met het optreden op de glazen boerderij heeft de band in Schijndel naamsbekendheid gekregen.

Klik op de foto om video impressie te bekijken van dit optreden.