De veertigjarige themajaarmarkt Hartemèrt trakteert de bezoeker op een sprankelend en spetterendfeest. Een ieder wordt op die 27ste augustus uitgenodigd om te genieten van een breed scala aan feestelijke attracties die in het centrum van Schijndel,  Hoofdstraat, Markt, Kloosterstraat en Molenstraat door de jubilerende organisatie wordt geserveerd.

Tijd dus voor een feest dat van 10.00 tot 17.00 uur de smaakpapillen, oogjes, oren,  zal strelen dat op diverse corners van het uitgestrekte parcours zal worden aangeboden. Genieten dus voor jong en oud. De Hartemèrt bruist op die zondag van muziek, zang, dans, straatattracties en plekken om te smullen van allerlei ingrediënten die ditmaal op een speciale wijze liggen te lonken, te tarten, te verleiden. Uiteraard ontbreekt de negotie niet.

De smaakmakers van deze jubilerende Hartemèrt zijn het Citymanagement Schijndel, Horeca Schijndel, Winkeliersvereniging Hart van Schijndel en Winkelgroep ’t Zuid.

De organisatoren maken samen met het publiek er een klinkend feestje van. De 40ste Hartemèrt wordt een uitnodigende feestkaart met daarop allerlei verrassende toetjes.

Flaneren over het parcours, neerstrijken op gezellige terrasjes om te genieten van een schuimende pint of flonkerend glas wijn en van muzikale optredens die de klanken tegen de gevels zullen laten knallen.

Hartemèrt is gratis toegankelijk