Een feestje moet je vieren met veel muziek! En wat voor muziek. Het dak moet eraf! En daar gaat Baby Bleu voor zorgen met een speciaal optreden op de 40 jarige jubileum Hartemèrt.

Het Marktplein wordt omgetoverd tot een echt festivalterrein, waar omstreeks 16.00 uur de wel bekende band Baby Blue, Hartemèrt 2017, met een daverend optreden gaat afsluiten.

De jongens van Baby Blue nemen hun enthousiasme mee naar ieder optreden. Vanaf de eerste minuut wordt het publiek geboeid door het pakkende repertoire en staat de boel op z’n kop! Ongeacht het tijdstip. Ongeacht de locatie. Ongeacht het publiek. Keer op keer is het raak!

Baby Blue heeft in een razend tempo het live-circuit veroverd; van grote feesttenten tot vele festivals zoals Zwarte Cross (Megatent), Paaspop (Mainstage), FestyLand (Mainstage), 7th Sunday en Vierdaagsefeesten Nijmegen!

De verfrissende show van de band werkt overal aanstekelijk; de brede en het zeer toegankelijke repertoire vliegt je in een hoog tempo om de oren. Pop, Rock ’n Roll, Nederlandstalig en zelfs die ene foute zomerhit! Een optreden van Baby Blue is “Hip & Happening”!

Website: www.babybluemusic.nl
Facebook: www.facebook.com/BandBabyBlue
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=I6qY00Y7wjY